Cart 0
forest-green-580x820.jpg

RUFFLE INSTANT - FOREST GREEN

RM 53.55 RM 63.00

The most awaited Ruffle Instant has arrived. Kaknon nak shout out utk mommy2 kat sana, or pencinta bawal tapi nak yang nak instant boleh pilih 9 colour yang cantik-cantik ni. Efficient, pantas dan senang bentuk, tak perlu risau kena tinggal keluar sebab lambat siap. Package lengkap baru nampak vogue hari-hari gitu.

Price : Rm63
Material : Swiss Voile
Inner: High Quality Lycra
Size: 45 x 45


Tudung bawal instant dengan inner attached. Sangat mudah digayakan, dan boleh digayakan tanpa menggunakan sebarang pin. Hanya sarung dan lilit!
1. Instant
2. Inner + bawal attach sekali terus
3. Inner cross bagi effect muka slim kurus tirusss
4.  No pin needed sebab bawal and inner tu susah nak bergerak gerak
5. Tetap maintain cun cantik stylo walaupun anak anak dah tarik tudung ni.
6. Gosok sekali je, for 1st time nak pakai. Then after pakai bukak pakai bukak dia xdelah berkedut sangat.
7. Yang anak dara pon still nampak stylo mylo pakai tudung ni tau.
8. Ada 9 color meletopss untuk anda semua

**Please be informed that colors may differ slightly due to camera flash, computer settings & editing.