Cart 0
53668423_2035305040110875_5705885089485815808_n.jpg

AWNING STARCH - MRS. IRON (250ml)

RM 18.00

UOLLS HARI-HARI BERGADUH DGN TUDUNG?

====================================

Kalau uolls rasa stress, bengang, geram, atau tension dalam situasi2 di bawah

👇 👇 👇

✔ Awning tudung kesayangan kemik / patah / terlipat? 😭

✔ Dah berejam mengadap cermin adjust tudung, tapi tudung tak jadi-jadi? 😲

✔ Bila dah puas adjust, keluar jer rumah, kena tiup dengan angin sepoi2 bahasa.. terus bentuk dah berubah, habis melekap pulak kat dahi... 😓

✔ Lepas tu, tak habis2 tiup tudung ke atas 😂

Dengan Mrs. Iron, dengan magisnya masalah uolls settle.. gone.. selesai..

So, apa yang hebat 💪 sangat Mrs. Iron Fabric Starch ni ❔ ❔ ❔

[HANYA SPRAY & IRON]

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

♡ Tudung awning kita akan kekal cantik macam baru beli semalam!

♡ Penyelesaian hebat dan jimat untuk membaiki kerosakan awning tudung kita, kemik, patah, terlipat, semua boleh setel! Jimat masa, jimat duit ☺

♡ Mudah untuk membentuk tudung bawal atau shawl. Kurangkan masa kita di depan cermin untuk adjust hijab. Takde la lama sgt hubby, boipren 💑 kita tunggu 😉

♡ Selesaikan masalah tudung atau shawl yang senget-benget, muncung lembik, atau melekap kat dahi! Yang penting, angin tiup pun tak gegar tudung kita. Bentuk confirm kekal maintain cantik sepanjang hari.. Tak payah dah nak tenyeh lilin ker, gunting transparent opp plastik & sorok dalam tudung lagi semata nak mantainkan bentuknya.. 😁

♡ Mrs. Iron Fabric Starch ni bukan takat guna untuk tudung kita jer.. boleh jugak guna untuk uniform, kemeja, atau seluar.. kita akan tampil lebih segak... nak buat side line yang tajam & crisp pun petik jari jer.. silap haribulan, orang sentuh pun boleh luka 😆

♡ Kalau dah boleh baiki kerosakan awning tudung, confirm boleh baiki & mengeraskan semula kolar & cuff baju kemeja!

[FAKTA BUKAN AUTA]

✔ 100% halal, boleh bawak solat

✔ Berasaskan air, tiada kesan putih (white flakes)

✔ Isipadu 250ml, lebih jimat

✔ Aplikasi mudah - hanya spray & iron

Wajah cantik manis kenalah ditutup dengan tudung yang yang lebih elegan dan kemas! Tampil lebih yakin, lebih anggun.. TAPI AWAS, lepas guna Mrs. Iron, banyak pulak nanti mata yang jeling2, pandang2, tak berkelip!

Cepat, sebelum terlambat! Jom serlahkan X FACTOR hijab uolls.

[ATTRACTIVE, CONFIDENT, IRRESISTIBLE]